Kwartjes

Jouw inzichten op een shirt of muts!

Je belangrijkste Kwartjes

… Zichtbaar voor de hele wereld!

Jouw statement of levensles… Gewoon lekker leesbaar voor iedereen om je heen. Scheelt een hoop discussie 😉 Mogelijk gemaakt door een verfrissende samenwerking tussen Naath en Jeroen van Kwartjes en mijzelf!

Persoonlijk en op maat

Of het nu jouw persoonlijke Kwartje is, of een tekst die voor jou belangrijk is. Het kan op een shirt of muts! Voor (op)vallende Kwartjes!

Ook leuk: leg de unieke uitspraken van je kind vast op zijn of haar shirt, of op een shirt voor opa of oma.

Er zijn ook kindermaatjes! 

Hoe bestel je jouw shirt, muts of hoodie?

 

Je kiest de kleur (zwart of wit) en maat (XS tm XL of 34 tm 46), een v- (alleen voor het mannenshirt mogelijk) of ronde hals bij het shirt, en de tekst die je er graag op wilt. Wil je een eigen tekst op je shirt? Kan ook! Daarvoor betaal je, symbolisch, 25 cent extra 😉

Uiteraard zit er een limiet op het aantal letters en woorden, maar er kan best veel. Kijk maar naar de voorbeelden. 

Je krijgt nadat je je wensen hebt gemaild altijd een voorbeeld van hoe jouw shirt, muts of hoodie eruit komt te zien. Als je akkoord gaat met het ontwerp ontvang je via de mail een factuur die je direct kunt betalen. Na betaling gaat je bestelling zo snel mogelijk op de post.

 

 

Kwartjes op je shirt

 

Je kunt trouwens óók nog een echt Kwartje op de rug van je shirt of hoodie laten zetten. Klein, onderaan, bijna onzichtbaar zodat je ‘m ook altijd nog kunt verstoppen… of gewoon lekker groot, prominent, op een van je schouders. Hij kan óók bovenop je muts! Met je eigen geboortejaar! En ja, ook Kwartjes van het jaar 2002 en later zijn mogelijk 😉 Om te laten zien dat jij Kwartjes net zo leuk vindt als ik 🙂 Geef bij je bestelling je voorkeur en geboortejaar aan! #kwartjes komt er altijd (klein, onderaan de zijnaad) op te staan!

 

 

 

En zo worden ze gemaakt!

Hoe lang duurt het om een shirt, muts of hoodie te maken en wat kost het?

 

Een shirt (korte of lange mouw) of muts heb je binnen 2 tot 4 werkdagen in huis, een hoodie binnen een week.

Voor een T-shirt betaal je € 15,=, voor een longsleeve € 20,= en voor een  hoodie € 35,=. Een muts kost € 15,= Voor een eigen tekst betaal je dus € 0,25 extra. De verzendkosten komen hier nog bij. Bij bestellingen boven de €100,= betaal je geen verzendkosten. Ik probeer je pakketje altijd zo voordelig mogelijk te versturen. Meestal is het mogelijk er een brievenbuspakketje van te maken, hoef je er niet eens speciaal voor thuis te bijven! Ophalen is, op afspraak, ook mogelijk (in Zoetermeer).

Het motto van Kwartjes is: “als het simpel is, dan klopt het” (staat zelfs op hun eigen T-shirt!). Dus geef door wat je wil, je weet wat het kost en hoe lang het duurt voor je het in huis hebt. Je bestelt meteen hier, bij LauLau en betaalt hier ook direct.

Geen gedoe. Easy peasy. Tot vanzelf! 

Meteen een App sturen?
Hi
Meteen contact?
Stuur een App!
Powered by